new balance dames

01 Jul 2018 21:46 #1 por ShirleyWilson
Hoewel niet zo populair als de 574, is  new balance dames de New Balance 576 een mogelijke optie voor velen met zijn slankere uiterlijk, naast het ontvangen van een esthetisch neutraal palet voor de nieuwste iteratie dit seizoen. Bedekt met een pluche suède gedrenkt in grijs, Het focuspunt van de loper is gericht op de kwart panelen, de hiellippen en de zijkant door het afzonderlijke N-logo, die allemaal zijn gearceerd in een complementaire tint van Teal. Het overwegend monochrome palet van de sneaker wordt voortgezet op de tong, veters en hielkap, Bovenop een frisse, witte middenzooleenheid die buitengewone demping biedt, zijn de laatste details de Made in England-branding op het tongtabblad, naast een zwartgekleurde buitenzool om de aantrekkelijke colorway af te dekken.U vindt deze versie van de 576 op New Balance. Winkels nu.

Met de New Balance 574 White Out gisteren, is een extra blik op het silhouet voorzien, met een betere nadruk op de totale build. Zoals gesuggereerd new balance sneakers is de low-top runner gedrapeerd in een ongerepte tint van All-White. Het bovenwerk van premium leer, het kenmerkende N-logo, de kwartierpanelen, het hiellipje, de tong en de veters hebben een helderdere witte tint bij nadere inspectie, hoewel het perfect mengt om zijn White Out-naam uit te voeren Gestold door een bijpassende witte new balance 574 ABZORB rubberen zooleenheid Schokdempend en tractie bij elke stap, de loper wordt bekroond door New Balance branding op de hiel tab, vamp en tong. Als u een paar schone witte sneakers nodig heeft, is deze variant van de 574 een perfecte optie.

Naast het herinterpreteren van de 580, 999, 1600 en anderen, retourneert de New Balance 530 deze lente / zomer 2015 met een van de schoonste variaties tot nu toe. Hoewel het niet een verscheidenheid aan kleuren host, wat synoniem is aan warm weer, is het model Uitgevoerd in een eenvoudige monochromatische esthetiek, zoals grijs, wit en zwart over het geheel domineren.Verhandigd uit new balance sale mesh langs de kraag, vamp en teen box, suède en lederen overlays versterken het bovenwerk, dat met name te vinden is op de neus, mediale en Hielenteller. Verder uitgesproken door de 3M-rand bij de hiellippen en de Black N-logo's op de kwartplaten, wordt de stijlvolle runner bekroond door een ENCAP-demping-zoolunit die bij elke stap uitstekend comfort en tractie biedt.

De meest recente gerapporteerd als een pakket dat ook de 580 en 999 bevat Met suède en lederen overlays. Detail sportief Grijs op de teenendoos, premium lederen accenten omsluiten de neus, evenals de kwartjes in wit. Extra, Navy suede zijn te zien langs de kraag en de vamp, terwijl een andere tint lichtblauw Raakt gedurende het hele verdere uitspreken van het serene palet in het algemeen.

Met de 996 en 999 die eerder een White Out-afwerking kregen, is de New Balance 574 het nieuwste model voor de tijdloze colorway.Perfect om te coördineren met het warme seizoen dat voor ons ligt, evenals de eenvoud en veelzijdigheid, deze nieuwste versie van de New Balance 574 is een haalbare optie voor degenen die op de markt zijn voor een all-witte sneaker.In wezen pronken met een maagdelijke tint van White, de lage sneaker pronkt met een geheel lederen compositie om een premium flair verder uit new balance heren te stralen. Je kunt deze perfect schone variant van de 574 nu bij New Balance-winkels vinden $ 90.

Voorafgaand met het benadrukken van de grijs / gele 999, wordt een overzicht van het mecha-pakket met nieuwe balans geboden, dat ook de klassieke silhouetten van 580 en 1600 bevat.Elke schoen is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail in levendige tonen en heeft naast overlays van grijs suède ook Markeringen met levendige accenten op de hiel, tong en veters in de vorm van respectievelijk geel, rood en blauw, De hele set is afgewerkt [img]https://www.atletiekblog.nl/images/schoenen/new balance heren-063xgv.jpg met een nieuwe New Balance-branding die is gebosseleerd of geborduurd.

Por favor, Identificarse o Crear cuenta para unirse a la conversación.

Tiempo de carga de la página: 0.303 segundos
Gracias a Foro Kunena